Home / Geen categorie / Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuw in de uitleen We hebben een nieuwe keyboard gekocht van hoge kwaliteit en met drie lesboeken.

Op vrijdag 15 maart 2019 doet de Speel-O-Theek weer mee met de NL-Doet-dag. We zijn dan open van 10 tot 16 uur. We gaan dan o.a. zelf speelgoed maken, er moet een nieuw sponsorbord komen en de grafitty-beschildering op onze schuurdeur moet worden bijgewerkt. Ook kijken we of er nog tijd en gelegenheid is om een zgn. wensboom te maken. Daar kunnen onze abonnees dan heel eenvoudig aan/inhangen welk (nieuw) speelgoed ze graag in de Speel-O-Theek zien.

Bij deze NL-Doet-klussen worden we geholpen door een 3-tal wethouders: Erik Giethoorn, Erwin Slomp en Gert Vos. Voor ’s middags zoeken we nog een paar vrijwilligers. Aanmelden via info@speelotheekhoogeveen.nl.

De Speel-O-Theek Hoogeveen is bij de verkiezing van de Speel-O-Theek van het jaar 2016 als 2e geëindigd. Een mooi resultaat. Aan deze prijs was een mooi pakket nieuwe spellen verbonden, die nu voor uitleen beschikbaar komen. De (ludieke) presentatie van voorzitter Harry Baalman en secretaris Geu Sturing tijdens de ALV van de Vereniging Speel-O-Theken Nederland in Den Bosch staat op Youtube.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*