Home / Geen categorie / Nieuwsbrief 2023-2024

Nieuwsbrief 2023-2024

Speel-o-theek Hoogeveen bestaat dit jaar, 45 jaar.


Dit jaar bestaat de Speel-o-theek in Hoogeveen 45 jaar. In 1978 is deze opgericht.
Met ons materiaal zijn wij vooral gericht op duurzaamheid en kwaliteit, ook hebben wij nog steeds een groot assortiment speelgoed voor kinderen met een beperking.
Na enkele verhuizingen zij wij nu gehuisvest in de Brede School; de Zuiderbreedte, Boekenberghstraat 12. Openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag tussen 14.15 t/m 16.15 uur.
Dit jaar hebben we verschillen acties ondernomen waarvan o.a. een grote ledenwerf kortingsactie tijdens de Pullendagen.
Hoe zag deze kortingsactie eruit; een nieuwe folder met snoepgoed en een kortingskaart voor 20% op een jaarabonnement voor nieuwe leden. In totaal zijn er bijna duizend van deze actiepakketjes uitgedeeld. De kortingsactie gold tot het eind van 2023.
Deze kortingsactie hebben we op een aantal scholen voor nieuwe leerlingen, die vorig jaar instroomden, aangeboden.
Verder hebben we mee gedaan aan de Jeugdtheaterdag, op 29 oktober 2023. Wij stonden daar met een stand in de foyer van de Tamboer. Een paar honderd kinderen hebben zich kunnen vermaken met het speelgoed wat we hadden meegenomen. Tevens hebben we aan alle ouders, of begeleiders, onze kortingsactie meegegeven.
En met Sint Maarten waren er een aantal medewerkers die de kortingsactie hebben uitgedeeld, aan de kinderen, aan de deur.
Dit jaar hebben we ook een hele mooie schenking van de Smederijen/SWW gekregen zodat we voor een groot bedrag aan buitenspeelgoed mogen kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*