Nieuwsbrief april 2013

NIEUWSBRIEF SPEEL-O-THEEK HOOGEVEEN
april 2013

Hallo allemaal,
Het was een mooi feest in de Speel-O-Theek op 15 maart jl tijdens de NL-Doe-dag. Er hingen slingers en er was koffie met gebak. Een grote groep vrijwilligers is die dag bezig geweest om nieuw speelgoed (af) te bouwen en een kast voor dit nieuwe materiaal te maken. 

Met dank aan de vrijwillige medewerkers van onze eigen Doe-groep, aangevuld met enkele nieuwe vrijwilligers en een 5-tal scholieren, hebben we een nieuw voetbalspel, een klompenbalspel, een rat/muis-slagspel en een sjoelbak kunnen toevoegen aan het toch al grote assortiment speelgoed. Echt de moeite waard om dit eens te komen bekijken en te lenen. 

 

altaltalt

Ook voor kinderfeestjes biedt de Speel-O-Theek nu volop mogelijkheden. Kijk maar eens op onze website.

Op woensdag 10 april as is het opnieuw feest in de Speel-O-Theek. Wij verwelko-men UNIVÉ Verzekeringen als nieuwe sponsor van de 2e serie Themaboxen. Vanaf 14.00 uur zal in een open bijeenkomst een vertegenwoordiging van UNIVÉ een cheque overhandigen aan het bestuur van de Speel-O-Theek, waarna een presentatie over het ontstaan, de noodzaak en de (educatieve) mogelijkheden van de nieuwe Themaboxen wordt gegeven. Dit allemaal onder het genot van een (gratis) kop koffie, thee of een glas frisdrank.

Alle vrijwilligers/sters, alle abonnees en andere belangstellenden zijn daarbij van harte welkom. En neem gerust je buurvrouw, vriendin of andere familie mee. Het is zeker de moeite waard om al het nieuwe materiaal eens van dichtbij te bekijken.

U ziet het: Ondanks de crisis is de Speel-O-Theek springlevend. Geen wonder, want speelgoed lenen is veel voordeliger en aantrekkelijker dan zelf kopen.