afsluiting 2013

De OPEN DAG leverde spontaan een aantal nieuwe abonnees op, die direct konden profiteren van een speciale kortingsactie. Tot 31 december as krijgen zij € 10,- korting op een jaarabonnement. (€ 22,50 ipv € 32,50). Dat is na één keer lenen al direct terugverdiend. Ook bestaande abonnees kunnen van deze actie profiteren: Breng een nieuwe abonnee aan en je krijgt ook zelf die korting bij de verlenging van je jaarabonnement. Eén Sinterklaaskado kost tegenwoordig al meer dan één jaar elke 6 weken maximaal 3 stuks speelgoed (+ puzzel) lenen. Weten uw buren, collega’s, vrienden en familie dit al? Zet het maar eens op uw facebookpagina.

Ook tijdens de Open Bedrijven Dagen was de Speel-O-Theek actief. Er was een standje in het pand van Yarden opgesteld, waar onze Themakoffer ROUW werd gepresenteerd. Een compleet overzicht van al onze Thema’s vindt je op onze website.

De Deka-markt heeft kort geleden een ‘wens-actie’ opgestart, waarvoor 3 organisaties (waar onder de Speel-O-Theek) zijn genomineerd. Bij een aantal producten krijgt je wens-munten, die je dan in de wens-box van jou keuze kunt gooien. Dat wordt natuurlijk de Speel-O-Theek, toch? Het kan ons tussen € 500,- en € 1.000,- opleveren, waarvoor we dan nieuw buitenspeelgoed willen aanschaffen. De actie loopt nog t/m 13 december. Doen hoor!

Tot slot wijzen we je nog even op de Crea-middag voor meisjes (van 6-12 jaar). Elke 2e woensdag van de maand; onder deskundige en enthousiaste leiding. De eerstvolgende Crea-middag is woensdag 12 december; van 13.30 tot 15.30 uur. Breng je dochter eens langs en ze mag natuurlijk ook een vriendinnetje meenemen. Meer info op de website.

Met vriendelijke groet.
Geu Sturing, secretaris/pr

Bekijk als pdf