Nieuwsbrief september/oktober 2013

Hallo allemaal,

Na de zomervakantie, waarin de Speel-O-Theek beperkt geopend was, zijn we nu weer op volle toeren bezig. Dank zij de sponsoring van de Rabo-bank en Univé zijn intussen alle 15 Themaboxen compleet. Op onze website kunt u lezen welke dat zijn.

Daarnaast hebben we ook weer een flink aantal nieuwe spelen aangeschaft: Een Thomas-treinset met looping; jeux de boule voor kinderen; een waterspistool; hoola speedbal met licht; een gezinscaravan van Playmobil; een little tikes loopauto en nog veel meer. In totaal staan er nu meer dan 1600 verschillende artikelen in onze Speel-O-Theek.  Daar kunt u echt van profiteren.


Beschilderde schuurdeur

Om nog duidelijker aan te geven waar wij gevestigd zijn, heeft graffiti-kunstenaar Mattias onze schuurdeur onder handen genomen. Met een fantastisch resultaat als gevolg. Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend eens komen kijken naar al deze nieuwe ontwikkelingen. Daarbij zou het slim zijn om een buurvrouw of vriendin mee te nemen, die nog geen abonnee is. Tot eind december 2013 krijgen nieuwe abonnees een flinke korting op een jaarabonnement en als u deze nieuwe abonnee meeneemt, dan krijgt u bij de verlenging van uw jaarabonnement dezelfde korting.

Op 7 september jl was de Speel-O-Theek ook aanwezig met een
stand en een groot speelveld tijdens UITdagenD Hoogeveen.
De kinderen waren erg enthousiast over ons getoonde (buiten)
speelgoed. Veel ouders hadden moeite om hun kinderen weer
mee naar huis te krijgen.

Tot slot: de OPEN DAG van de Speel-O-Theek; op zaterdag 5 oktober 2013. Van 11 tot 16 uur. Een groots spektakel wordt dat. Binnen kort krijgt u daarvoor de poster met alle informatie toegezonden. Plak die op uw raam en kom langs op de OPEN DAG.

Met  vriendelijke groet.

Geu Sturing, secretaris/pr