Nieuwsbrief januari 2013

Hallo allemaal,

Een korte terugblik op het afgelopen jaar laat zien dat onze vrijwilligers heel veel activiteiten hebben ondernomen om de voordelen van de Speel-O-Theek nog beter in het zonnetje te zetten. Er is veel nieuw materiaal binnengekomen, waarvan hieronder een paar voorbeelden:

In de vorige Nieuwsbrief hebben we al de Themaboxen de Tandarts, Omgaan met Geld, Zindelijkheid, het Circus, Geboorte en Zwemmen genoemd. Daar zijn bijgekomen: het Ziekenhuis en Kind en Muziek en er staan nog meer Themaboxen in de planning.

Deze groei in activiteiten zorgde ook voor een groei van het aantal abonnees, onder meer van instellingen zoals peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties en scholen. Ook zij hebben ontdekt dat het veel leuker en voordeliger is om speelgoed te lenen dan regelmatig te moeten kopen.

Een hoogtepunt in het afgelopen jaar was de onthulling van het sponsorbord door burgemeester Karel Loohuis en de overhandiging van een cheque van de Rabobank Zuid-West Drenthe. In de huis-aan-huis-bladen en het Weide Nieuws (het medede-lingenbulletin van wijkvereniging de Weide) heeft u een uitgebreid verslag kunnen lezen.

Ook in 2013 ontvangen wij u graag en (indien nodig) adviseren wij u welk speelgoed het best bij uw kind past.

Met  vriendelijke groet.
Geu Sturing, secretaris/pr