Nieuwsbrief juli 2012

 

Hallo allemaal,

Deze week beginnen ook hier de schoolvakanties. En hopelijk wordt het dan echt zomer. Kunnen de kinderen lekker buiten spelen. Dan is het wel mooi dat er bij onze Speel-O-Theek er een ruime keuze aan buitenspeelgoed

beschikbaar is. En mocht het toch eens een dagje regenen: We hebben meer dan 1500 verschillende spelen en spelletjes, dus niemand hoeft zich te vervelen. Daarbij mag nog wel eens worden vermeld, dat we ook veel materiaal hebben voor

kinderen (en volwassenen) met een handicap, zoals voor autisten, blinden, etc.

Ook voor een kinderfeestje kunt u bij ons terecht. We hebben een paar erg leuke ‘feestkisten’ met verkleedkleren en accessoires voor o.a. prinsesjes en piraten. Dat is al menig keer een groot succes gebleken. Kom even kijken; reserveren is aanbevolen.

 

In de vorige Nieuwsbrief hebben we het al even genoemd: Themakisten.  Naast het thema Tandarts/tanden poetsen zal direct na de vakantie ook de Themakist Omgaan met geld beschikbaar komen. Voor de ontwikkeling van een aantal themakisten hebben we een financiële bijdrage ontvangen van een bekende bank. U zult daar in september wel meer over lezen.

 

*Omdat in deze vakantieperiode ook een aantal medewerkers/vrijwilligers van de Speel-O-Theek met vakantie zijn, is de Speel-O-Theek van 21 juli t/m 2 september 2012 alleen geopend  op dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Wilt u ook voor het terugbrengen van speelgoed hiermee rekening houden?

 

Tot slot: Er zijn nog veel mensen die onvoldoende in de gaten hebben dat het lenen van speelgoed vele malen goedkoper is dan kopen. Wij vragen dan ook uw hulp om deze mensen eens mee te nemen naar de Speel-O-Theek. Dan kunnen ze het zelf zien en eens uitproberen.  Alvast bedankt.

 

Met  vriendelijke groet (en graag tot ziens).

Geu Sturing, secretaris/pr