Nieuwsbrief oktober-november 2011

Hallo allemaal,

Tijdens de herfstvakantie hebben veel kinderen heerlijk kunnen spelen; ook buiten vanwege het mooie weer. Vooral de kinderen van de abonnees van de Speel-O-Theek, want die kunnen regelmatig iets 'nieuws' in huis halen. En dat kan nu met heel veel voordeel. In de eerste plaats mogen de particuliere abonnees geen 2 maar 3 stuks speelgoed (+ een puzzel) meenemen. Ten tweede zijn de zgn. Feestkisten in huur-prijs verlaagd. Je kunt die nu voor o.a. een verjaardagspartijtje huren voor € 20,- euro (excl. borg). We hebben 3 smaken: Een Prinsessekist, een Piratenkist en een Dierenkist. Met verkleedkleren voor max. 8 kinderen en diverse andere bijpassende attributen. Dat is dus heel veel plezier! En er is nog meer voordeel te halen voor onze abonnees: Als u (voor 1 januari as) een nieuwe abonnee aanbrengt, dan krijgt u bij de verlenging van uw jaarabonnement € 10,- korting. Ook de nieuwe abonnee krijgt dan € 10,- introductiekorting.

 

Deze voordelen zijn mogelijk geworden omdat de Speel-O-Theek de afgelopen periode veel nieuw materiaal heeft kunnen aanschaffen. We hebben van diverse organisaties subsidie ontvangen en dat wordt alleen maar gebruikt voor de uitbreiding van ons speelgoed; zowel voor binnen als voor buiten. Ook voor kinderen (en volwassenen) met een handicap is er veel nieuw materiaal beschikbaar. Onze vrijwilligers geven u graag deskundig advies. In de Speel-O-Theek staat ook een informatiesysteem waar u heel eenvoudig zelf kunt zien wat we allemaal hebben. Bijna 1500 artikelen zijn beschreven (met foto) door cliënten en medewerkers van de Stichting Noorderbrug (onze buren), waarvoor hartelijk dank.

Onze locatie is kort geleden opgefrist met een groot naambord, dat geheel door onze eigen vrijwilligers is gerealiseerd. Dus u kunt eigenlijk niet meer om ons heen...

De Speel-O-Theek Hoogeveen: Niet meer te missen!

U ziet het. De groei die in 2011 is ingezet willen we graag doortrekken naar de komende jaren. Met uw hulp gaat dat vast wel lukken.

Met vriendelijke groet (en graag tot ziens).

Geu Sturing, secretaris/pr