Nieuwsbrief juli-augustus 2011

Hallo allemaal,

Voor sommigen is de vakantie al begonnen; anderen hebben het nog te goed. Voor onze vrijwilligers even een pauze na een drukke periode in de Speel-O-Theek. Maar we gaan niet allemaal tegelijk met vakantie. De Speel-O-Theek blijft ook in de schoolvakantie open. Wel zijn onze openingstijden enigszins aangepast. Van 23 juli tot en met 5 september zijn we open op dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Heeft u toch de gelegenheid om ook in de vakantie nog leuk speelgoed te lenen.

We hebben het al eerder vermeld: De Speel-O-Theek Hoogeveen blijkt in vergelijking met andere speel-o-theken in Drenthe, het grootste aanbod in spelmateriaal beschikbaar te hebben. Daarbij komt, dat we het afgelopen half jaar een paar flinke subsidies hebben ontvangen, waardoor we nog meer materiaal hebben kunnen aanschaffen. Ook is het materiaal voor kinderen (en volwassenen) met een beperking flink uitgebreid. Zeker de moeite waard om dit eens te komen bekijken. De relatief rustige vakantieperiode is daar natuurlijk bij uitstek geschikt voor.

We vragen nog wel even extra aandacht voor een leuke activiteit die in de laatste vakantieweek plaats vindt: De KNIKKERMIDDAG. Op dinsdag 30 augustus as (van 14 tot 16 uur) organiseren we (weer) een knikkermiddag voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Dat was vorig jaar een groot succes. Er wordt een parcours uitgezet met allerlei knikkerspellen en –wedstrijdjes. Uiteraard is de deelname gratis. Uw kind(eren) zijn van harte welkom en laat ze gerust vriendjes/vriendinnetjes meenemen. Die kunnen dan meteen zien welk leuk spelmateriaal we hebben en kunnen hun ouders dan vragen om abonnee te worden (als ze dat nog niet zijn). Want we hebben ruimte voor nieuwe abonnees. Na de zomervakantie zult u daar nog wel meer over horen en lezen.

Namens alle vrijwilligers/sters van de Speel-O-Theek wensen wij u een fijne vakantie en graag weer tot ziens in onze Speel-O-Theek.

Geu Sturing, secretaris/pr